CREATE

 • Directing
 • Filming
 • Editing

Видеозаснемане с Професионален Дрон | Цени

Трябва ли ви заснемане от високо...

На кого е необходима услугата видео заснемане с дрон?

От тази услуга могат да се възползват режисьори, които искат да заснемат зашеметяващи въздушни кадри, фирми за недвижими имоти, които трябва да покажат имота, който продават от всички ъгли. 

Артистите, които искат да имат кадри от дрон в своите музикални клипове или филми също могат да се възползват от това. И не на последно място, но собствениците на бизнеси или мениджъри на големи фирми или ПР специалисти, които искат да заснемат корпоративно или брандинг видео, също биха могли да се възползват от услугата.

Фотографите и организатори на събития могат да се възползват от услугата видеозаснемане с дрон, тъй като вече конкурентите им предоставят този поглед във своите видеа, когато заснемат своите снимки или видеоклипове.

Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на кадри с дрон...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Малко специфики...

Какво е въздушното заснемане с дрон?

Въздушната фотография или видеозаснемане с дрон е изкуството да се правят снимки и видеоклипове от небето с помощта на дронове. Това е услуга, която става все по-популярна през последните години, тъй като може да осигури зашеметяващи визуализации от ъгли, които са трудни за достигане с конвенционалните камери.

Дронът осигурява 360-градусов изглед на сцената. Всеки един дрон предоставя предимството на видеографите като нас да заснемат всичко случващо се посредством панорамен кадър. Въздушните дронове ни дават възможността да снимаме видеа и от няколко ъгъла наведнъж.

Какви са плюсовете на този вид видеозаснемане?

Въздушното видеозаснемане с дрон предлага широка гама от възможности както за видеооператори, така и за фотографи. Независимо дали искате да заснемем пейзажи, архитектурни структури или дори диви животни, дроновете могат да ни помогнат да направим перфектния кадър. Със способността си да лети високо и да заснема въздушни перспективи, дронът може да осигури уникални кадри от птичи поглед,  които са и все по-често срещани сред всички видове видеа днес.Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

За какво ще помогнат...

Снимки и видео с професионален дрон са подходящи за:

Дроновете са подходящо за заснемане на въздушни кадри, създаване на промоционални видеоклипове и дори видео-наблюдение на големи площи с добра прецизност. Те са подходящи за редица видео кампании в различни сектори на бизнеса ви като маркетинг на недвижими имоти, отразяване на събития, наблюдение, сватби и др.

С помощта на тези дронове ние ще предоставим на вашия бизнес висококачествен видеозапис, който да ни послужи да създаването на перфектното рекламно видео за вас.

Пример от нашата работа...

Видео представяне на Академия Мишо Стефанов

Какво представлява процесът...

Видео заснемане с дрон във въздуха

Видеозаснемането с дрон е процес на заснемане на видеозаписи от въздуха с помощта на безпилотен летателен апарат. Процесът включва използването на дрон, обикновено оборудван с камера, който прелита над желаната зона и заснема кадри, управляван от колега видеограф, който пилот на дрон. След това заснетото видео може да бъде монтирано с други сурови кадри от обикновени (земни) камери, редактирано и използвано за различни цели като маркетингови кампании, документални филми и други.Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Заснемане на Видео Визитка с Create Studios

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Пример от нашата работа...

Видео визитка на д-р Стойчева

Изберете нас...

Защо да ни се доверите?

В Create Studios разбираме значението на думата доверие, когато става въпрос за видео продукция. Ние сме в бизнеса от години и сме изградили репутация за предоставяне на висококачествени видеа и филми. Нашият екип от опитни професионалисти са експерти в използването на дронове, заснемане, монтаж и създаване на видеоклипове за вашия бизнес.

Ние се стремим да оправдаем очакванията на нашите клиенти. Вършим работата си с внимание към детайла и професионализъм на високо ниво за услугите, които предлагаме. С нас можете да сте сигурни, че вашият бизнес филм ще бъде заснет, обработен с внимание и професионализъм от началото до края.

Изпратете запитване...

Цени и оферти за видео с дрон

Разбираме, че ценообразуването е важен фактор, когато става въпрос за избор на услуги, но ние вземаме предвид множество фактори. Изградили сме висок стандарт и качество на работа на видеозаснемане и видео обработка, които неминуемо ще забелжите от работата с нас.

Независимо дали имате нужда от кратък промоционален видеоклип или дълго корпоративно видео, ние взимаме под внимание следните неща при ценообразуването на услугата видеозаснемане с дрон:

 1. Времетраене;
 2. Количество кадри и снимки (големина на проекта);
 3. Видеомонтаж;
 4. Транспортни разходи;
 5. Дронът, с който ще снимаме;
 6. Специални ефекти и допълнителни видео-услуги.
  Свържете се с нас днес, за да получите оферта и да разберете колко ще струва следващият ви видео проект с дрон.

Какво получавате?

Качество и прецизност

Получавате невероятно красиви кадри с нашите модерни дронове. С професионално качество и голям набор от кинематографични опции ние гарантираме, че ще получите точно това, от което се нуждаете за вашият видео проект.

Ценообразуване, което отговаря на качеството

Create Studios получавате високо качество видеа с добавена стойност и професионални резултати, които отговарят на вашите очаквания.

Снимки от въздуха, които издигат проекта ви до нови висоти

Въздушните снимки са тук, за да останат и те ще продължат да издигат вашите проекти до нови висоти благодарение на нашия екип.Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

  This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

  Content is protected. Right-click function is disabled.