CREATE

 • Directing
 • Filming
 • Editing
Представете се по запомнящ се начин...

Какви са ползите от корпоративните (фирмени) видеклипове?

Корпоративните видеоклипове са чудесен начин да предадете своето послание и да споделите историята си със света. Те могат да се използват за популяризиране на продуктите ви, услугите и ценностите на вашата марка. Корпоративните видеоклипове са ефективен инструмент за ангажиране на бъдещите ви клиенти, изграждане на взаимоотношения със заинтересованите страни и създаване на положително впечатление за вашия бизнес.

Корпоративните видеоклипове имат много предимства. Те помагат за повишаване на осведомеността за марката, изграждане на доверие и надеждност, създаване на силна емоционална връзка с клиентите или служителите, увеличаване на трафика на сайта ви и увеличаване на продажбите. Освен това, корпоративните видеоклипове могат да се използват като мощен инструмент за обучение на служители или дори като инструмент за набиране на потенциални кандидати за работа.

Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на корпоративна видеа...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Добър начин да се откроите от тълпата...

Корпоративното видео е вашата фирмена идентичност и визитка

С корпоративното видео фирмите могат да създадат трайно впечатление на своите клиенти и потенциални партньори, като предадат своето послание по ефективен начин. По този начин корпоративното видео е като вашата визитна картичка – помага ви да направите добро първо впечатление сред целевата си аудитория.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Защо ви е необходимо...

Маркетинг ползи от Корпоративното видео

Корпоративният видео маркетинг става все по-популярен начин за бизнеса да достигне до своите клиенти. Чрез видеоклиповете, фирмите могат да увеличат видимостта си онлайн и да изградят разпознаваемост на марката. Не само това, но използването на ключови думи във висококачествено видео също помага за оптимизиране на съдържанието за търсачките и стимулира повече органичен трафик към бизнес уеб сайта ви посредством корпоративното видео. С правилните стратегии на място, фирмите могат да се възползват от многото предимства на корпоративния видео маркетинг.

Пример от нашата работа...

Красота извън матрицата | Dr – Denkova Dermatology

Ние разбираме нуждите ви...

Изберете екипът на CreateStudios за заснемането на вашето корпоративно видео

Когато става въпрос за създаване на корпоративно видео, имате нужда от екип от професионалисти, които разбират значението на създаването на увлекателно и силно видео съдържание. Ето защо трябва да изберете екипа на Create Studios. С дългогодишен опит във видеозаснемането на корпоративни видеа, ние знаем как да създадем съдържание, което ще резонира с вашата целева аудитория и ще гарантира, че вашето послание ще бъде чуто.

Екипът на CreateStudios разполага с необходимите умения и оборудване за създаване на висококачествени корпоративни видеоклипове, които ще отразяват ценностите и целите на вашата марка. Свържете се с екипа на Create Studios!

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Заснемане и изработка на корпоративно видео

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Създаването на корпоративно видео не е лесна задача и процесът на заснемане е съществена част от нея. В Create Studios разбираме важността на тази стъпка и се стремим да предоставим на нашите клиенти висококачествен видеоклип като резултат от общите усилия и работа.

Имаме опитни режисьори, които знаят точно как да заснемат перфектния кадър за вашето корпоративно видео. Използваме нашия опит в техниките за заснемане, за да я вдъхнем живот на вашите идеи. Нашият екип също така гарантира, че всички протоколи за безопасност се спазват по време на производствения процес и че всички необходими разрешителни са получени предварително.

На кратко процесът по заснемане и изработка на корпоративно видео е:

 1. Консултация
 2. Сценарии
 3. Техничекса подготовка
 4. Заснемане на терен
 5. Постпродукция и монтаж
 6. Представяне на готовото корпоративно видео на клиента
Пример от нашата работа...

NITEHOG: Your clear vision

Изберете нас...

Какво ще получите от Create Studios?

Професионално консултиране – ние от Create Studios разбираме бизнеса и неговите нужди. Ще вникнем в същността на бизнесът ви и вашите цели и ще предложим концепция за вашата видео визитка, която работи.

Висококачествено заснемане – опитният ни технически екип е снимал за едни от най-големите компании в България. Използваме съвременна техника и методи на работа, които ще осигурят високо качество на финалното видео.

Дистрибуция съобразена с платформите – независимо къде планирате да използвате видеата – във Facebook, Youtube, Instagram или други платформи, формата на финалните видеа ще бъде съобразен с това, за да достигнете до максимален брой зрители.

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

  Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите