CREATE

 • Directing
 • Filming
 • Editing
Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на видео реклами...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Видео рекламите, които работят...

Какво ви очаква когато изберете да работите с нас?

Очаквайте от нас профеионален и индивидуален подход при планиране и видеозаснемане на реклами. Ние поемаме в наши ръце целият процес от планирането, до заснемането и монтажа на рекламните видеа. С нас се работи както лесно, така и забавно.

 

Свържете се днес и нека започнем да създаваме страхотно съдържание заедно!

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

 • Изработка и видеозаснемане на рекламно видео

Нашият екип от експертни видеографи и редактори използва модерни технологии и техники, за да гарантира, че вашите рекламни видеоклипове отговарят на най-високите стандарти и принципи на рекламата и нейното видеозаснемане. Рекламните ви видеа ще изглеждат зашеметяващо и ще привлекат вниманието на зрителите, но също така ще предоставят ясно посланието, което е в основата на вашата рекламна и маркетингова стратегия. 

 • Рекламни видеа в различни формати за ненадминат рекламен обхват

Разполагаме с множество възможности да заснемем рекламни видеа в различни формати за всички мрежи и социални платформи онлайн, които могат да достигнат практически до всяка демографска група или всяко устройство на бъдещите ви клиенти. Независимо дали става въпрос за изработка на рекламни видеа за YouTube, Facebook, Instagram, Google Ads или друга платформа – ние ще можем да ви помогнем!

 • Нови технологии за видеозаснемане и видео рекламна продукция

Освен екипът ни от професионалист, ние имаме набор от технологии и висококачествена техника, които ни позволяват бързо да заснемаме зашеметяващи реклами за всички нужди и целеви пазари включително заснемането на обучително, продуктово, корпоративно видео, видео за социалните мрежи и още много други. Ние предлагаме широка гама от услуги за заснемането на всяка реклама като: писане на сценарий, монтаж и постпродукция за: аудио дизайн, корекция на цветовете, специални ефекти и много други!

Видео реклама от Create Studios...

Нашите услуги

Корпоративни видеа

Работодателски брандинг

Социални мрежи

Продуктови видеа

Отзиви от клиенти

Видео визитки

Пример от нашата работа...

We Print - иновативната онлайн платформа за печат

Защо да изберете този формат...

Какво представлява видео рекламата?

Видеорекламите стават все по-популярна форма на реклама, тъй като могат да достигнат до широка аудитория за кратко време. Видео рекламата се състои от няколко компонента, които работят заедно, за да създадат силно послание. Той включва:

 • визуални елементи, 
 • музика, 
 • звукови ефекти 
 • диалог. 

Освен това, когато ние заснемаме рекламите, се съобразяваме със всеки елемент, който съдържа информация за продукта или услугата, които вие искате да  рекламирате. По този начин заснемането на видео рекламата насърчава зрителите да се запознаят с посланието на вашия бранд и да предприемат конкретни действия. Видео рекламите могат да бъдат пригодени към различни аудитории и платформи, и предоставят завладяващо изживяване за зрителите.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Изработка и видеозаснемане на видео реклама за вашия бранд

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Видеозаснемането и изработката на рекламно видео за продукт, марка или събитие, може да бъде както лесна, така и нелека задача. Качествата, които се изискват за заснемането на добро рекламно видео са: креативност, професионални умения за видеозаснемане и добра техника, проучване и познания на целевата аудитория на бранда, и желанията на клиента. Целта е да се гарантира, че конкретното послание, посредством видеозаснемане на рекламното видео, ще предаде по ефективен начин най-важните плюсове на вашия бранд, продукт или събитие и ще прикани зрителите към желаните от вас действия.

 

Ето кои са и стъпките, включени във видеозаснемането и изработката на успешна видео реклама за вашия бранд:

 • проучване на целевата аудитория
 • разработване на ефективна концепция и сценарий на рекламата, 
 • избор на подходящи визуални и аудио елементи
 • заснемане видео рекламата на терен или в студио, 
 • редактиране на кадрите в постпродукция и 
 • накрая тестване на рекламата с потенциални зрители от вас!

Всички тези стъпки трябва да бъдат внимателно планирани, за да се създаде ефективна видеореклама, която да привлече вниманието и да предаде посланието си успешно. За това ние от Create Studios сме тук. 

Пример от нашата работа...

The new generation thermal imaging clip-on by Nitehog: Viper 50 Next

Ето как работим...

Процес на изработка на видео реклама за продукт

Върху какво се концентрираме преди да заснемен вашето рекламно видео? Процесът при изработка и видеозаснемане на видео реклама за продукт наподобява този на видеозаснемането на видео реклама за бранд.  

Първата стъпка във видеозаснемането на видео реклама за продукт е изборът на целева аудитория. Определянето на това коя е вашата аудитория ще ви помогне да решите какво да проучвате, как да изглежда рекламата ви и каква информация да включите в нея и къде да я разпространите. За да разберете кой е вашият идеален целеви човек, можете да направите пазарно проучване или фокус групи с действителни потенциални клиенти на продукта. 

 

Друг начин да разберете към кого да се насочвате е като използвате инструменти за анализ на социални медии като Facebook реклами или инструменти за географско насочване на рекламите в Instagram. Те позволяват на вас, собствениците на бизнес, да избирате хората, на които да покажете рекламната видео кампания, въз основа на тяхното местоположение и интереси.

 

Ние се съобразяваме и вземаме предвид всеки един от по-горе изброените детайли, преди видеозаснемането на всеки рекламен клип и прилагаме нашите професионални умения за заснемането на вашата видео рекламата.

 

Накратко нашият процес включва: 

 • проучване на целевата аудитория,
 • концепция и сценарий, 
 • подбор нужната техника и инструменти, 
 • заснемане
 • редактиране,
 • тестване на рекламата.
Пример от нашата работа...

Zo Skin product video by Create Studios

Нашият екип

Кой ще стои зад видеозаснемането на вашата видео реклама?

В зависимост от вида на проекта може да имате нужда от различни професионалисти като режисьор, , оператор, монтажист и дори оператор на дрон. Create Studios разполага с всеки един специалист необходим за видеозаснемането на една видео реклама.

Важно е да работите с професионалисти, които разбират вашата визия и могат да работят заедно с вас, за да създадат невероятен резултат. Ние разполагаме с човешки капитал и професионални кадри за всяка стъпка от този процес. Ето кои са част от хората, които стоят за нашия професионален екип, който ще работи по заснемането и продукцията на рекламното видео:

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф
Изберете нас...

Защо да ни се доверите за изработката на вашата видео реклама

Ние в Create Studios имаме дългогодишен опит във видеозаснемането и изработката на завладяващи видео реклами в различни формати за различни фирми и бизнес индустрии. Вече познавате нашият екип от опитни професионалисти, които работят с добре оборудвано студио и най-новите модерни техники и софтуери. Така, ние гарантираме, че вашата видео реклама ще бъде заснета с голямо желание, професионализъм от едни от най-добрите професионалисти в бранша.  

 

Ще получите видео рекламата си в най-високо качество, от което имате нужда! Ние разбираме колко е важно за вашия бизнес да имате успешна видеорекламна кампания, така че бъдете сигурни, че когато работите с нас, ние ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че получавате резултатите, които желаете, за да ви помогнем в битката с конкурентите ви!

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

  Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите