CREATE

 • Directing
 • Filming
 • Editing
Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на видеа за социалните мрежи...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Достигнете правилната аудитория...

Защо трябва да използвате видео съдържание в социалните мрежи?

Най-ефективните начини да ангажирате аудиторията си в социалните мрежи е чрез видео съдържание. Създаването на увлекателни видеоклипове обаче може да бъде предизвикателство. Това е мястото, където се намесваме ние, като създатели на видеоклипове за социалните медии. Прочетете по-долу защо видеоклипове за социални медии са предпочитани рекламни варианти и как създателят на видеоклипове в социалните медии може да ви помогне. 

 

 Ето няколко причини, поради които трябва да използвате видео съдържание в социалните медии:

 1. Повишена ангажираност: Видеоклиповете имат по-висок процент на ангажираност от текстовото съдържание. Потребителите са по-склонни да взаимодействат с видеоклипове, отколкото с текстово съдържание.
 2. По-висок обхват: Видеоклиповете имат по-голям шанс да станат вирусни в социалните медии, отколкото текстовото съдържание. Това може да ви помогне да достигнете до по-голяма аудитория.
 3. Подобрена осведоменост за марката: Видеоклиповете могат да ви помогнат да изградите осведоменост за марката, като представят вашите продукти или услуги по по-ангажиращ начин.
 4. По-добро SEO: Видеоклиповете могат да подобрят класирането ви в търсачката, като задържат потребителите на уебсайта ви за по-дълго време посредством използването на ключови думи в заглавие и описание.
Пример от нашата работа...

A day in the life of a Cybersecurity Software Engineer at VMware

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Формулата за успех...

Как да създадете видеоклипове за социалните медии?

Създаването на видеоклипове за социални медии може да бъде трудна задача, особено ако нямате никакъв опит във видеопродуцирането. Ето няколко стъпки, които могат да ви помогнат да създадете увлекателни видеоклипове за социални медии.

 • Определете целта 

Преди да започнете да създавате видеоклип, трябва да определите целта си. Какво искате да направи публиката ви, след като изгледа вашето видео? Искате ли да генерирате потенциални клиенти или да привлечете трафик към уебсайта си?

 • Изберете формат

Има различни видео формати, от които можете да избирате, като видео на живо, предварително записани видеоклипове или истории. Всеки формат има своите уникални предимства и недостатъци.

 • Изберете тема

Вашето видео трябва да е подходящо за вашата аудитория и вашия бизнес. Можете да създавате видеоклипове за вашите продукти или услуги, видеоклипове с инструкции или образователни видеоклипове.

 • Направете сценарий за видеоклипа си

Писането на сценарий може да ви помогне да останете на път и да гарантира, че предавате посланието си ефективно. Вашият сценарий трябва да е кратък и увлекателен.

 • Запишете и редактирайте видеоклипа си

След като имате своя скрипт, можете да започнете да записвате видеоклипа си. Можете да използвате вашия смартфон или камера, за да запишете вашето видео. След като запишете, редактирайте видеоклипа си, за да го направите по-ангажиращ.

 • Добавете музика и надписи

 Добавянето на музика и надписи може да направи видеоклипа ви по-ангажиращ и достъпен.

Пример от нашата работа...

Рекламно видео за Ethics

Ако искате качество на високо ниво...

Ние ще създадем видеата за вашите социални мрежи

Ние от Create Studios сме специалисти в създаването на увлекателни видеоклипове за онлайн платформи и социални медии. Ние можем да ви помогнем да създадете видеоклипове, които ще резонират с вашата аудитория и ще стимулират ангажираността. Ето няколко начина, по които ние ще ви съдействаме:

 • Професионално оборудване

Ние разполагаме с професионално оборудване, което може да направи вашите видеоклипове да изглеждат по-висококачествени и професионални.

 • Експертиза

Професионалистите от екипа ни ежедневно създават видеа за социалните медии на едни от най-големите компании в България, те имат опит в създаването на видеоклипове, които ще резонират с аудиторията и бранда ви.

 • Спестяване на време 

Създаването на видеоклипове може да отнеме много време, но ние ще ви помогнем да спестите време, като се справим с целия процес вместо вас.

 • Последователност 

Екипът ни може да ви помогне да поддържате последователност във вашето видео и рекламни съдържание, което ще помогне да изградите разпознаваем бранд.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Пример от нашата работа...

Първият #FullFace на Пролет с д-р Стойчева

Изберете нас...

Какво ще получите от Create Studios?

Професионално консултиране – ние от Create Studios разбираме бизнеса и неговите нужди. Ще вникнем в същността на бизнесът ви и вашите цели и ще предложим концепция за вашата видео визитка, която работи.

Висококачествено заснемане – опитният ни технически екип е снимал за едни от най-големите компании в България. Използваме съвременна техника и методи на работа, които ще осигурят високо качество на финалното видео.

Дистрибуция съобразена с платформите – независимо къде планирате да използвате видеата – във Facebook, Youtube, Instagram или други платформи, формата на финалните видеа ще бъде съобразен с това, за да достигнете до максимален брой зрители.

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

  Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите