CREATE

 • Directing
 • Filming
 • Editing
Представете се по запомнящ се начин...

Какво представлява Видео Визитката?

Видео визитката е видео формат посредством, който бизнесите представят себе си, своя бизнес или служителите си на потенциални клиенти, колеги и партньори. Това е кратко видео, което оставя трайно впечатление и привлича вниманието по един креативен и запомнящ се начин.

Видео визитките могат да са заснети с различна цел и замисъл. Ние от Create Studios винаги създаване съдържание, което е синхронизирано с вашите нужди, цели и маркетингова кампания.

Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на видео визитки...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Добър начин да се откроите от тълпата...

За какво може да се изпозлва Видео Визитката?

Видео визитката се използва, за да представите себе си или бизнесът си на отделни събития, конференции, интервюта за работа и други. Също така, видео визитките са идеален метод, чрез който да популяризирате вашия бизнес онлайн като споделяте видеата в различните социални мрежи, на вашия сайт, чрез имейл кампании или PR статии с видео присъствие.

Видео визитката може да ви помогне да се откроите от тълпата и да създадете незабравимо впечатление в потенциални клиенти или работодатели, за да се припознаят с вас, вашите принципи, думи и бизнес модели. 

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Видео визитка за всяка ситуация...

Видове Видео Визитки

В Create Studios имаме опит със създаването на няколко типа видео визитки. Те варират от анимирани видеоклипове до интерактивни видеа, които позволяват на зрителите да се запознаят с вашата компания по-задълбочено и по-подробно.

След като се запознаете с различните видове видео визитки, можете да изберете такава, която най-добре отговаря на вашите нужди и ви помага да получите максимално много внимание и най-добро представяне на вашия бизнес бранд.

Различните видове видео визитки, които можем да заснемем за вас са:

 • традиционни видео визитки с аудио, които представят индивидуален човек – служител на компанията ви;
 • видеовизитка на вашия бизнес;
 • видеовизитка на събитие;
 • видеовизитка като CV;
Пример от нашата работа...

Видео представяне на Академия Мишо Стефанов

Защо да изберете този формат...

Ползите за вашия бизнес от заснемането на Видео Визитка

Заснемането на видео визитка осигурява множество предимства за фирми от всякакъв размер. Позволява ви да покажете своята личност и опит във визуален формат, който е лесен за възприемане от зрителите. Позволява ви да представите себе си. Видеозаснемането на видео визитка ви помага да споделите с широката публика услугите, проблемите и решенията, които предлагате.

Освен това, този видео формат може да ви помогне да създадете доверие сред потенциалните клиенти. Видео визитките са рентабилни и лесни за производство, което ги прави идеално решение за фирми, които искат да извлекат максимума от маркетинговия си бюджет. Тук се намесваме и ние. 

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Заснемане на Видео Визитка с Create Studios

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Процесът на заснемане на видео визитка започва със съдържанието, което искате да включите. Ние от Create Studios, ви помагаме с вземането на това решение и ви насочваме от какво видео съдържание имате нужда спрямо маркетинговите ви цели, бизнес етикет и предпочитания.

 1. Започваме винаги с въпроса какво искате да презентиране под формата на видео визтика. 
 2. След това обсъждаме видът на информацията, която искате да споделите. 
 3. И накрая ви изготвяме план и предложение, за да решим как искате да бъде представена тази информация.

След това е време да започнем с видеозаснемането на самата видео визитка. В зависимост от това колко сцени планираме да имате, за кои платформи ще бъде заснемана и споделяна видео визитката, къде и кого ще заснемем, самият процес по видеозаснемане може да отнеме от няколко часа до няколко дни.

След като вашите кадри са готови, ние започваме да ги обработваме и редактираме в професионалното ни видео студио.

Пример от нашата работа...

Видео визитка на д-р Стойчева

Изберете нас...

Какво ще получите от Create Studios?

Професионално консултиране – ние от Create Studios разбираме бизнеса и неговите нужди. Ще вникнем в същността на бизнесът ви и вашите цели и ще предложим концепция за вашата видео визитка, която работи.

Висококачествено заснемане – опитният ни технически екип е снимал за едни от най-големите компании в България. Използваме съвременна техника и методи на работа, които ще осигурят високо качество на финалното видео.

Дистрибуция съобразена с платформите – независимо къде планирате да използвате видеата – във Facebook, Youtube, Instagram или други платформи, формата на финалните видеа ще бъде съобразен с това, за да достигнете до максимален брой зрители.

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

  Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите