CREATE

  • Directing
  • Filming
  • Editing
Останете в сърцата на служителите си...

Какво е представлява работодателският брандинг?

Employer branding или “работодателския брандинг” е процесът по създаване на положителен образ на една организация, която също е и работодател в съзнанието на потенциалните и настоящите служители. Този процес включва дейности като разработване на мисия и принципи на компанията, създаване на уникална работна култура и изграждане на ценности за привличане на най-добрите таланти и потенциални служители. Чрез установяването на силен работодателски имидж посредством видеосъдържание, компаниите могат да създадат привлекателна работна среда, която ще им помогне да задържат талантливите си колеги и да привлекат нови.Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на видео за работодателски брандинг...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Какво предлагаме...

Видеозаснемане за вашата марка и имидж

Ние предлагаме видеозаснемането като услуга, за да вдъхнем живот на вашата марка и корпоративен имидж. Нашият екип от опитни професионалисти ще се погрижи вашето послание да бъде изготвено ефективно, така че да увеличи максимално обхвата на вашия бизнес профил и да предадем необходимите послания от вас към корпоративния свят и бъдещите ви колеги. Видеата са популярен начин за изграждането на маркетингова стратегия и влияят добре върху имиджа на вашата марка или корпорация.

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Заснемане на Видео Визитка с Create Studios

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим вашето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Пример от нашата работа...

VMware Center of Engineering New Grads program

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Видеото е новото нормално...

Как видеозаснемането влияе на вашия бранд и корпоративен имидж?

Видеозаснемането се превърна във важна и необходима услуга за фирмите, които искат да изградят своята марка и корпоративен имидж. Може да ви помогнем да създадете бранд визуална история, която се свързва с вашата аудитория и предава вашето послание по по-ефективен начин.

С видеозаснемането за вашия работодателски брандинг можете да привлечете вниманието на вашите бъдещи клиенти, да предадете емоция и да създадете завладяващо изживяване, което ще остави трайно впечатление у тях. 

Видеозаснемането също ви позволява да покажете културата на вашата компания и да демонстрирате нейните ценности по увлекателен начин. Като включите видеа във вашата маркетингова стратегия, можете да се уверите, че вашата марка се вижда в правилната светлина и се отличава от конкуренцията.

Подобрява марката и работодателския имидж в Интернет

Видеата са един от начините да ви помогнем да покажете марката, културата и работодателския имидж на компанията, в която работите. Видео Представянето и заснемането на видео изгражда по-скорострелно вашия имидж и марка сред конкурентите, помага ви да бъдете по-често забелязвани в Интернет и ангажира публиката, стига видеото да бъде направено правилно и с високо качество.

Помага за привличане на страхотни кадри във вашата компания

С правилните стратегии можете да използвате няколко на брой професионално заснети видеа за вашия брандинг, за да създадете завладяващо съдържание, което ще привлече потенциални служители и ще ги ангажира с видео съдържанието, което им представяте. Всяко едно заснемане на видео за работодателски брандинг е различно само по себе си и ние от Create Studios отделяме необходимите ресурси, за да отговорим на вашите очаквания и да създадем поредица от работодателски брандинг видеа според принципите и на видео маркетинга за корпорации.

Пример от нашата работа...

Liebherr - Обучение по професия Машинен техник

Изберете нас...

Какво ще получите от Create Studios?

Професионално консултиране – ние от Create Studios разбираме бизнеса и неговите нужди. Ще вникнем в същността на бизнесът ви и вашите цели и ще предложим концепция за вашата видео визитка, която работи.

Висококачествено заснемане – опитният ни технически екип е снимал за едни от най-големите компании в България. Използваме съвременна техника и методи на работа, които ще осигурят високо качество на финалното видео.

Дистрибуция съобразена с платформите – независимо къде планирате да използвате видеата – във Facebook, Youtube, Instagram или други платформи, формата на финалните видеа ще бъде съобразен с това, за да достигнете до максимален брой зрители.

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите