CREATE

  • Directing
  • Filming
  • Editing
Спечелете доверието на бъдещите си клиенти...

Какво представлява видео рекламата с клиентски отзиви?

Видео рекламата с клиентски отзиви е доказано работещ начин за изграждане на доверие и надеждност сред вашата аудитория. Този вид реклама може да се използва за демонстриране на предимствата на вашия продукт или услуга, както и за предоставяне на възможност на клиентите да споделят своя опит и мнение. За нас хората, не е естествено да се доверяваме на компании или брандове, устроени сме да се доверяваме на други хора.

Показвайки нашите съществуващи и доволни клиенти, даваме човешки облик на своята компания и така е много по-лесно бъдещите ни клиенти да се доверят на нашия бранд. Използвайки видео реклама с клиентски отзиви, фирмите могат да създават ангажиращо съдържание, което ще им помогне да достигнат до целевата си аудитория и да увеличат продажбите.

Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на Отзиви от клиенти...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Добър начин да се откроите от тълпата...

Защо са важни видео рекламите с Отзиви от Клиенти?

Видеата с отзиви от клиенти са важни за всеки бизнес, защото предоставят уникална възможност да покажете своите продукти и услуги по начин, който е едновременно ангажиращ и убедителен.

Видео рекламите с препоръки на клиенти позволяват на компаниите да създадат автентична история около своята марка и бранд. Представяйки реални отзиви от клиенти по професионално заснет начин, всеки бизнес демонстрира стойността на своите продукти и услуги с добавена от другите стойност. Тези видеоклипове не само помагат да се изгради доверие към потенциални клиенти, но също така помагат да се създаде емоционална връзка с тях.

В днешната конкурентна среда видео рекламите с клиентски отзиви са от съществено значение за фирмите, които искат да се откроят от тълпата и да създадат значими взаимоотношения със своите клиенти.Пример от нашата работа...

Отзив от клиент на Dr. Denkova Dermatology

Направете рекламата си човешка...

С какво ще ви помогнат рекламните видеа с отзиви от клиенти?

Те могат да се използват за демонстриране не само предимствата, а и как работи на практика вашия бизнес и какво допринася на другите. Отзивите подчертават всички ваши уникални характеристики, които клиентите оценяват. Чрез изработването на рекламни видеоклипове с отзиви на клиенти, фирмите могат да направят своето послание по-въздействащо и да достигнат до по-голяма аудитория през социалните медии.

Това е ефективен начин за ангажиране на потенциални клиенти и увеличаване на продажбите и използването на тези видеа с цел реклама. На кратко, видеата с отзиви от клиенти ще ви помогнат в изграждането на:

  1. Ефективна Реклама;
  2. Запомнящ се Брандинг;
  3. Изграждане на доверие;
  4. Видеа ориентирани от клиента за клиента;
Пример от нашата работа...

Видео отзив от клиент на Hennlich

Кога да изберете този формат...

Кога е най-изгодно и подходящо да се използва видео с клиентски отзиви?

Видеата с отзиви на клиенти са подходящи да се използват за маркетинг, реклама, изграждане на бранд, доверие или тогава, когато представяте нов продукт и искате да стигнете по-бързо до продажбата на своя продукт.

Всяко видео въздейства на отделни групи зрители, за това е важно да имате различни представители, които споделят мнението си. Ние заснемаме професионални видеа с клиентски отзиви.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Колко струва...

Каква е цената на видео отзив заснет от Create Studios?

Цената на услугата заснемане на видео с клиентски отзиви зависи от няколко важни фактора като:

1. Времетраене;
2. Брой видеа;
3. Допълнителни ефекти;
4. Монтаж на видео;

След кратък разговор в който да разберем важни детайли за вашия проект ще можем да изпратим и ценова оферта за нашата услуга.

ТОВА Е НАШИЯТ ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

Как заснемаме видео с мнения и отзиви от клиенти?

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

 

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции. Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

Процесът по заснемане на видео с мнения и отзиви от клиенти извършваме в 3 основни стадия на работа. Изисква се прецизно планиране, вземане на решения за разписване на сценарии, точен кинематографичен поглед над кадрите, професионална техника и видеографи с опит, които да успеят да предразположат клиентите ви и да създадат подходящата атмосфера за този вид видеа.

Пример от нашата работа...

Видео отзив от клиент на Ethics Body Sculpting

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Изпратете запитване за оферта...

Свържете се с нас

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите