CREATE

  • Directing
  • Filming
  • Editing
Покажете събитието си в най-добрата светлина...

Какво получавате с услугата Заснемане на събитие

Ще сформираме професионален екип от опитни оператори, според нуждите на вашето събитие.

Използваме високотехнологично оборудване, за да сме сигурни, че винаги постигаме високо качество на финалното видео.

Ще монтираме финалното видео по начин съобразен с аудиторията и платформите, за които е предназначено.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Ние от Create Studios имаме опит със заснемането на бизнес събития...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Какво да очаквате...

Нашият процес за видеозаснемане на бизнес събитие

1. Среща и консултация

Определяме среща целта, на която е да разберем повече за събитието, за вас, вашия бизнес профил, вашите желания, цели и организационни изисквания на събитието.

2. Планиране

След като сме уточнили основите въпроси по организацията и вашите изисквания и желания, ние преминаваме към вътрешно планиране, подготовка и изработка на концепция за заснемането на вашето събитие.3. Техническа подготовка на екипа

Всеки път, екипът ни планира внимателно подбора на техниката, с която ще работим на терен според очаквания резултат и вложените ресурси, за да заснемем висококачествени кадри.

4. Заснемане на събитието на терен

Денят на самата работа! Пристигаме според уточненото време и план. Разпределяме ролите си и започваме работа напълно индивидуално и независимо.

5. Видеообработка и монтаж

След снимачният ден е време е да обработим суровия материал в нашето студио. Видео монтажът отнема до няколко дни или седмици в зависимост от големината и сложността на проекта и креативните крайни цели на клиента.6. Изпращане на готовия продукт

След като монтажът е завършен, ние ще изпратим готовото видео за обратна връзка. При необходимост ще направим корекции и ще получите финалния продукт.Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Заснемането на събития не е лесна работа...

Конференции, Презентации, Фирмени празненства

Заснемането на събития, конференции или нетуъркинг партита може да бъде много приятно изживяване, но може да бъде и доста предизвикателно за нас, професионалистите по видеозаснемане на събития.

Изискват се много умения и опит, за да се улови атмосферата на дадено събитие, да се спазят правилата по видеозаснемане на определения формат, да успееш да бъдеш на правилното място в правилното време за кадрите и да успееш да заснемеш всичко! Накрая – да създадеш трайно впечатление и удовлетворение с готовия видео продукт посредством видео монтаж и обработка е сърцето на нашата работа.

Пример от нашата работа...

Hilight видео от събитие на RevBrains

Факторите за успешен проект...

Ето как заснемаме събития

Ние от Create Studios обръщаме специално внимание на няколко компонента при заснемане на събития: осветлението, звука, ъглите и движението на камерите и други технически аспекти. Така гарантираме, че заснетото видео ще бъде качествено и успешно. В допълнение, често видеографите имат ограничено време за заснемане, което допълнително добавя и още една рамка, в която трябва един професионален екип да се побере.

Всички тези фактори правят заснемането на събития, конференции или друг вид корпоративни събития сами по себе си уникални възможности и предизвикателства. За нас, това би бил специален видео проект, върху, който екипът ни ще работи и приложи своите видео умения и знания, за да получите висококачествените резултати, които очаквате!

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Пример от нашата работа...

Откриване на PPS Manufacturing

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф
Защо да ни се доверите?

Eкипът на Create Studios

Нашият опитен екип е отдаден на видео изкуството и заснемането на събития, от малки нетуъркинг събирания до големи корпоративни събития. Разполагаме с обширно портфолио от изпълнени проекти.

Нашият екип ще заснеме вашето събитие по професионален начин, без да разсейва гостите ви. Ние разбираме колко е важно да ни се доверите, за да уловим вашите специални моменти! Гордеем се с предоставянето на качествени резултати всеки път! За това, кликнете на бутона и се свържете с нас.

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите