CREATE

  • Directing
  • Filming
  • Editing
Представете се по запомнящ се начин...

Какво представлява обработката на видео?

Редактирането на видео е процес на манипулиране и пренареждане на видеозаписи, за да се създаде желан визуален ефект или да се разкаже история. Може да се използва за създаване на филми, телевизионни предавания, реклами и дори музикални видеоклипове. С помощта на софтуера за редактиране на видео сега е по-лесно от всякога за създателите на съдържание да създават висококачествени видеоклипове. Ние от Create Studios сме екип от професионални видеографи и видео монтажисти.

Ние от Create Studios имаме опит с монтажа на видел...

НЯКОЛКО ПРИМЕРА ОТ НАШАТА РАБОТА...

Как работим и какво ще получите...

Нашите стъпки при монтаж и видео обработка

Ние отделяме време, за да разберем вашите нужди и да създадем план за действие, който ще гарантира, че вашите видеоклипове са редактирани според очакванията ви за крайния резултат.

Ние използваме професионални програми и техника за обработка на видео, за да сме сигурни, че вашите видеоклипове изглеждат възможно най-добре, когато стигнат до вас. Нашият екип от видеомонтажисти работи прецизно в сглобяването на всички елементи, за да създадем крайният резултат, който очаквате. С наша помощ можете да сте сигурни, че вашите видеоклипове ще изглеждат професионално и впечатляващо!

Процесът и стъпките на монтаж и видео обработка може да разберете по-долу.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Първо ни трябват кадри...

Заснемане на кадрите в студио или на терен

Заснемането на кадри за проект може да бъде предизвикателна задача, особено когато трябва да решите между снимане в студио или на терен. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци.

Снимането в студио може да осигури повече контрол върху околната среда, както и достъп до професионално оборудване. От друга страна, снимането на терен предлага възможност за заснемане на естествени условия, които не могат да бъдат възпроизведени в студио.

Избираме най-доброто...

Преглед на суровият материал и сортиране на кадри

Сортирането и гледането на необработени кадри е решаваща стъпка в процеса на редактиране на видео. Тя позволява на редакторите бързо да намерят правилните клипове за техния проект.

Сортирането на суров материал е съществена част от процеса на редактиране на видеото, която не бива да се пренебрегва. Отделянето на време за правилно разглеждане и сортиране на кадрите ни помага в пост продукционния процес.

Пример от нашата работа...

The new generation thermal imaging clip-on by Nitehog: Viper 50 Next

Създаваме историята...

Стартиране на процесът по монтаж на видеоклипа по сценарий

Редактирането на видео по сценарий е следващата стъпка, която предприемаме. Сценарият за редактиране на видео може да ни помогне в монтажа на последователността на сцените и преходите между тях. Крайният резултат е винаги на високо ниво.

Оформяме аудиото...

Звуково оформление и аудио дизайн на видеото

Звуковото оформление и видео дизайнът могат да се използват за подчертаване на определени елементи от историята или за привличане на вниманието към важни моменти от сюжета. Звукът е един от най-важните елементи на едно видео, за да бъде то успешно прието от зрителите.

Пример от нашата работа...

Take the right step with PAYPER

Последни щрихи...

Цветови корекции и Ефекти на видеото

Корекциите на цветовете и видео ефектите са основни елементи на постпродукцията във видео индустрията, в която работим. С помощта на инструменти за корекция на цветовете ние коригираме видеата, за да изглеждат по-естетически и професионално заснети.

Мнението на клиента е важно...

Финални корекции спрямо отзивите от клиента

Обратната връзка с клиентите е важна част от процеса за нас. Окончателните корекции и монтаж на видеото, въз основа на обратната връзка, се изпълняват от нас след като получим вашето мнение.

Изпратете запитване, за да получите персонализирана оферта за вашия проект!

Разказваме истории...

Какво е важно за нас при монтажа на видео

Редактирането на видео е изкуство, което изисква комбинация от технически умения и креативност. Това включва заснемане на видеозапис и трансформирането му в завършен продукт, който предава желаното послание. В основата си редактирането на видео е разказване на истории с визуални ефекти и за нас е важно да разкажем вашата видео история успешно.

Ние в нашата компания вярваме в силата на разказването на истории като знаем, че монтажът на видеото е сърцето на вашите проекти. Ние се стремим да създаваме видеа, които отговарят на нашите стандарти на качество и вашите очаквания, като даваме приоритет на качеството пред количеството, когато става въпрос за нашето видео съдържание. За нас има 4 основни правила, които изпълняваме, а именно:

Изготвяне и монтаж на видео спрямо нуждите на клиента

Създаването на клип според нуждите на клиента е важна част от всеки видео проект Изисква много умения, креативност и внимание към детайла по време преди самият монтаж на едно видео.

Избор на най-добри, професионални кадри

Най-добрият начин за подбор на видео кадри е чрез задълбочения прегледа на всеки един кадър и спазването на сценарния ред при започването на монтажа. Това трябва да включва и правилно наменоване на всеки видео кадър. След соритране на най-добрите и професионални кадри преминаваме към самият монтаж на видеото.

Предоставяне на автентичен, професионален краен видео продукт

Монтажът на професионално изглеждащ краен видео продукт изисква повече от просто техническо ноу-хау.

За да гарантираме, че крайният видео продукт отговаря на очакванията ви, е важно да се вземат предвид всички аспекти на от планирането преди продукцията до монтажа на видеот и пост-продукцията. Предварителното планиране на продукцията включва проучване на целевата аудитория, избор на подходящи кадри и създаване на сценарий, който улавя същността на посланието.

Ние предоставяме автентичен и професионален видео краен продукт, който ще отговори на нуждите ви.

Възможност за използването му на различни платформи

Възможността да се използвате видео съдържаниет в социалните мрежи и други платформи ви отваря още повече врати към популяризирането на бизнес ви в конкретната платформа за аудиторияра, към която са насочени видеата.

Ние предлагаме и допълнителна услуга, която включва и монтажа на видеа за различни социални мрежи.

Пример от нашата работа...

We Print - иновативната онлайн платформа за печат без ограничения

Изберете нас...

Какво ще получите от Create Studios?

Професионално консултиране – ние от Create Studios разбираме бизнеса и неговите нужди. Ще вникнем в същността на бизнесът ви и вашите цели и ще предложим концепция за вашата видео визитка, която работи.

Висококачествено заснемане – опитният ни технически екип е снимал за едни от най-големите компании в България. Използваме съвременна техника и методи на работа, които ще осигурят високо качество на финалното видео.

Дистрибуция съобразена с платформите – независимо къде планирате да използвате видеата – във Facebook, Youtube, Instagram или други платформи, формата на финалните видеа ще бъде съобразен с това, за да достигнете до максимален брой зрители.

Професионалисти с опит в заснемането на корпоративни видеа

Нашият екип

Николай Николов – Режисьор
Радостин Мотърников – Монтажист
Мартин Великов – Оператор
Велислав Касъмов – Оператор
Валентин Паскалев – Дрон
Александър Стефанов – Фотограф

Част от компаниите, с които сме работили...

Свържете се с нас...

    Този сайт използва бисквитки, за да подобри потребителското преживяване. Политика за бисквитите